Skip to main content
  • Image
  • 4.10.2007.

6 novih galerija je online

Klubska scena donosi nove galerije slika s zatvaranja ljetne sezone u Aurori 13. rujna, zatim otvaranja sezone u mađarskom klubu Korona 14.9., zatvaranja kluba 2 pasa u Splitu 22.9., Festivala beogradskih DJa 20-23.9., gostovanja Barbare Tucker u The Bestu 28.9. i Runway Festivala u Osijeku 29.9. Uskoro slijedi objava intervjua kojeg smo napravili s Roger Sanchezom. 

Piše: 

Naslovna foto

Image

Uz to pokušat ćemo popratit street i urban kolekcije na predstojećem Nokia Cro-A-Porter XXX događaju. Klubska scena tako se okreće i modnim događanjima, naravno onim vezanim za klubsku glazbu – dakle street & urban fashion. Dobili smo i svoj info pult u areni za elektroničku glazbu na predstojećem ZG Velesajmu koji se održava u studenome. Projekt je još u razvoju ali za sada je sigurno da ćete na info pultu Klubske scene moći donositi svoje promo mixeve (ako ste DJ), promo singlove (ako ste producent), flyere, postere (ako ste promotor ili vlasnik kluba). Uskoro više informacija.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2