Skip to main content
  • Byblos, Porec
  • 4.10.2007.

Novosti iz porečkog Byblosa

Veliku pažnju u francuskim medijima posljednjih dana sve više dobiva novo-otvoreni porečki klub Byblos . Da su D and G i ekipa svoj posao u Poreču započeli na pravi način potvrđuje i izvanredan „feedback“ od ovoljetnih posjetitelja. Najveći klub na Mediteranu u kojem je svaki detalj napravljen do savršenstva ovog je ljeta ugostio dvadesetak svjetskih poznatih imena electro i house scene.

Piše: 

Naslovna foto

Byblos, Porec

Izdvajamo samo neke: Erick Morillo, Deep Dish, Pete Tong, David Guetta, David Morales, Fedde Le Grand, Axwell, Martin Solveig, Benny Benassi, Tom Novy, Frankie Knuckles… Francuske televizije Canal + i Canal 1 objavile su zanimljive reportaže o klubu, a isto je učinio i glazbeni kanal VH1.

Da stvar bude još zanimljivija magazin Nightlife Mag koji pokriva Francusku, Belgiju, Švicarsku i Luksemburg na naslovnici je objavio da su posjetili Byblos te unutar istoga donosi reportažu. Na naslovnici magazina Paris Nuit također se piše o Byblosu. Ono što smo uspjeli doznati od Managementa kluba je da su pripreme za iduću sezonu već počele, a do tada možemo se radovati CD kompilaciji koju sprema D and G , te Byblos DVD-u koji bi se trebali zajedno pojaviti krajem 2007. u redovitoj prodaji.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2