Skip to main content
  • alt
  • 9.02.2015.

6 partijanera hospitalizirano zbog UPS pilule

Upozorenje britanskih institucija i javnih službi o super jakim tabletama ecstasyja koje cirkuliraju scenom Velike Britanije izgleda ipak nije doprlo do svih korisnika.

 
Velika Britanija je imala jedan opasan party vikend uzrokovan priljevom novih zvjerski jakih tabletica i nepažljivim partijanerima koji su odlučili ignorirati upozorenja.
 
Kako smo napomenuli jučer, pilule su trostruko jače od prosječne doze i deset puta jače od uobičajene tabletice prije 5 godina. Incident s 6 partijanera koji su kolabirali pod prevelikim dozama MDMA (275 mg po piluli) dogodio se na nastupu portugalskog DJ-a Ruia Da Silve u Medicine Baru (svemir ima neobičan smisao za humor) u Middlesbroughu.

alt

 
Clevelandska policija je objavila fotografiju spomenutih pilula kao upozorenje potencijalnim korisnicima i glasnogovornik je popratio fotografiju ovim riječima: "Policija upozorava mlade ljude na opasnosti uzimanja MDMA tabeta nakon što je šestero ljudi noćas hospitalizirano zbog učinaka ovih tableta. Mladi ljudi nalazili su se na Riff Raff partyju u Medicine Baru u Middlesbroughu i kasnije su hospitalizirani po uzimanju onoga za što se vjeruje da je bio oblik iznimno koncentrirane (MDMA) ecstasy tablete označene "UPS" logom."

alt

 
Čini se da se pilula proširila i na Manchester i Lanchshire i nadležni mole za oprez. Morate li već nešto konzumirati izbjegavajte ove konkretne žute pilule. Ne osuđujemo osobne izbore, ali upuštate li se već u ovo rizično ponašanje molimo vas da se prethodno dobro informirate.

Punu izjavu neprofitne organizacije The Loops pročitajte ovdje.

 




sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity desktop