Skip to main content
  • 27.01.2008.

7 godina Klubske Scene – najava svih rođendanskih proslava

For The Love of House, For The Love of Beats, For The Love of Dance novi je moto portala Klubska Scena koji će u veljači proslaviti 7. rođendan. Proslavu za naše najvjernije čitatelje odlučili smo organizirati u suradnji sa 7 promotora / klubova, a uz to 7 naših pomno odabranih i omiljenih DJa napravit će […]

Piše: 

For The Love of House, For The Love of Beats, For The Love of Dance novi je moto portala Klubska Scena koji će u veljači proslaviti 7. rođendan. Proslavu za naše najvjernije čitatelje odlučili smo organizirati u suradnji sa 7 promotora / klubova, a uz to 7 naših pomno odabranih i omiljenih DJa napravit će promo mixeve koji će se dijeliti u nagradnim igrama na portalu i u radio emisijama. Proslava 7. rođendana će započeti gostovanjem Paola Moja u klubu The Best Zagreb i to u petak, 25. siječnja. Prilika je to ujedno da i već pomalo zaboravljeni program Body & Soul oživi pa je ova inačica partija nazvana BODY & SOUL Revival. KS i klub The Best daruju Vas sa 10 nagradnih ulaznica

Drugi rođendanski party organiziran je u splitskom "Murallu", u subotu 2. veljače gdje će uz domaćine Pillea i Mira zasvirati jedan od prvaka britanske underground house scene, Tom Baker. Kako biste bolje upoznali Toma i njegov zvuk uskoro spremamo intervju.

Treći rođendanski tulum napravljen je u suradnji s Prirodom i Društvo i imat će live izvedbu. Gosti su Dan Berkson i James What iz Velike Britanije a sve se to zbiva u petak, 8. veljače.

Četvrti party radimo novo-otvorenom vodičkom klubu Opium gdje ćemo ugostiti Moranu iz Zagreba (ex Lady M), a njoj će potporu pružiti Sasha Gardijan iz Šibenika.

Šesti party u zagrebačkom Boogaloo klubu (petak, 15. veljače) uz gostovanje tri eminentna imena s londonske svjetske scene Terry Francisa i Tyler Lewisa.

Centralna proslava 7. rođendana dogodit će se u subotu, 16. veljače na eventu pod imenom FOR THE LOVE OF HOUSE, u primoštenskoj Aurori a gostuje britanska house atrakcija Freemasons.

Za kraj, 7. proslava 7. rođendana za ljubitelje techno glazbe organizira se u suradnji s Loopjunkiesima, 1.3. kada gostuje Ivee iz Srbije.

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk