Skip to main content
  • 25.01.2008.

Satoshi Tomiie – Solar Wind (Saw Recordings)

Za Satoshi Tomiiea iz Def Mixa ne treba puno uvoda. On oduvijek radi na otkrivanju i usavršavanju novih zvukova. Njegov talent otkrio je Frankie Knuckles za vrijeme nastupa u Japanu te je ubrzo postao članom Def Mixa. Trenutno on je jedan od najvećih imena na planeti koji nam iz godine u godinu donosi zanimljive house produkcije. Zadnji njegov rad upravo izlazi za Saw Recordings a nosi naziv „Solar Wind“.

Piše: 

Satoshi je napravio sjajnu stvar da digne atmosferu na podiju. Remix iste radit će DJ Yellow iz Francuske. Radi se o vrsnom znalcu koji zna kreirati pjesmu za stvaranje dobre atmosfere i euforije a koristi dosta osjećaja u svojoj produkciji. To su deep house melodije sa snažnim breakbeat-om. Stoga njegova obrada pjesme ide u drugom smjeru, koristeći i vokale te neke efekte.

Tu je i remix od Luce Bacchettia iz Italije. On je čovjek od momenta i napravio je remix u funky minimal izdanju. Njegovi trenutni radovi za imena kao što su Wagon Repair, Viva Music i Supernature dovoljno govore da je on sada na vrhuncu svoga rada. On je remixirao u funky ritmu pritom ispuštajući atmosferske efekte i melodije iz originala pa stvar zvuči malo čudno no za ovaj stil jako interesatno.

1. Original
2. DJ Yellow’s Intermission Remix
3. Luca Bacchetti Remix

sea star desk
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju