Skip to main content
  • alt
  • 29.08.2015.

Above & Beyond humanitarni koncert

Uvijek je teško izgubiti nekoga, ali on nastavlja živjeti dok god slaviš njegov život. Upravo to je namjera člana Above & Beyonda Jonoa za pokojnu sestru.

 
Jono je tragičnim slučajem prije nekoliko mjeseci izgubio jedan od stupova svoje stvarnosti, sestru Charlotte. Legendarni trance trio je odlučio učiniti nešto po čemu će biti zauvijek zapamćena –  u njeno ime otvorili zakladu za borbu protiv postporođajne depresije kojoj je Charlotte posvetila svoj radni vijek.

alt

 
Odlučili su zakladu nazvati ” Little Something” nazvanu po traci s najnovijeg albuma  We Are All We Need.  Upravo ova traka bila je jedna od omiljenijih njegove sestre koja je napomenula kako savršeno hvata esenciju njenog posla. Zaklada će direktno poduprati Devon HNS Perinatal Mental Health, medicinski team kojeg je Charlotte bila dio i čija zadaće ja pomoći mladim majkama da se nose s golemim promjenama u njihovim tijelima, postnatalnoj depresiji ili drugim mentalnim poremećajima koja bi mogla nastupiti kao rezultat.
 
Odmah su i napomenuli da planiraju načiniti i humanitarni show koji će svu zaradu usmjeriti u Little Something. Show će se održati u petak, 13. studenog, u Wembly Areni. Ako spašavanje života majkama i djeci ne spere ljagu s petka 13. ne znamo što bude. Puni postpogledajte niže:
 
 

As most of you will know, in March of this year I lost my sister, Charlotte. The support my family received from all of…

Posted by Above & Beyond on Friday, August 28, 2015

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2