Skip to main content
  • above and beyond
  • 12.01.2013.

Above & Beyond najavili svoj zaštitni znak

Londonski trance trojac Above & Beyond svom je labelu Anjunabeats nazvanom po plaži blizu Goe, utkao siguran put još prvim izdanjem objavljenim prije 12 godina.

Naslovna foto

Above & Beyond

Njihove miksane serije također su naišle na veliki broj fanova, pa je 2011. BBC Radio 1 nagradio njihov mix titulom 'Essential Mix Of The Year', te su postali jedini glazbenici kojima je taj naslov pripao dva puta.

{youtube}zEv-nLaxaJE{/youtube}

U ovoj su godini odlučili objaviti i desetu miksanu kompilaciju „Anjunabeats Volume 10“,  koja je njihov zaštitni znak i na kojoj se nalazi 30 ekskluzivnih i većinom neobjavljenih pjesama s preko 20 glazbenika koji čine njihovu raznoliku obitelj na labelu poput Artyja, Andrew Bayera, Norina & Rada, Super8 & Taba, Boom Jinxa, Maor Levia, Kyau & Alberta i drugih.

Above & Beyond popularnost su stekli i od strane 30-ak milijuna slušatelja i ljubitelja trancea i progressivea diljem svijeta koji su redovito pratili njihovu TAWT radio emisiju koja je nadavno prerasla u Group Therapy i koju možete slušati i u Hrvatskoj svake subote, u 23h, na HRT Radio Split.

Miksana kompilacija „Anjunabeats Volume 10“ bit će objavljena 5. ožujka 2013., ukoliko želite biti među prvima koji će ju posjedovati možete se predbilježiti ovdje.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2