Skip to main content
  • Group Therapy
  • 6.11.2012.

Umire TATW, rađa se Group Therapy!

Kako smo vam pisali jučer, Above & Beyond će 10. studenog, uživo iz Indije prenositi svoje posljednje izdanje Trance Around The World emisije, ali i svoje prvo izdanje nove emisije Above & Beyond Group Therapy koje će se prenositi i na Hrvatskom Radiju.

Piše: 

Naslovna foto

Group Therapy

'Group Therapy opisuje naš međusobni odnos, odnos prema glazbi i prema publici, i magiji koja se dogodi kad se to troje spoji. Naša emisija je najveća tjedna interakcija s našim fanovima…to je globalna Grupna Terapija', poručuju Above & Beyond.
alt

Dakle, od 10. studenog će se posljednja TAWT emisija preimenovati u Group Therapy (što je ujedno i ime njihovog albuma iz 2011. godine), pa će 30ak milijuna slušatelja diljem svijeta i dalje moći uživati u dvosatnoj emisiji (krenuvši standardno od 16. studenog), od 19h do 21h, u otprilike istom formatu, s najboljom trance i progressive mjuzom, i saznati što ima novo općenito u elektronskom svijetu.
{youtube}ll5ykbAumD4{/youtube}

Društvo, povezanost i interakcija – 3 stvari koje su uvijek bile najvažnije A&B, biti će srčika i Above & Beyond Group Therapy radijskih emisija. Prelazak s TATW450 na ABGT001 u šestosatnoj (a ne 8satnoj, kako je prvo najavljeno) live emisiji iz Indije, u kojoj će uz A&B nastupiti i Mat Zo, Andrew Bayer, Norin & Rad, i Jody Wisternoff, možete pratiti na sljedećoj adresi www.aboveandbeyond.nu/radio, Europe Mainland – CET (Central European Time), (GMT +1), 11:30pm – 5:30pm.

Zanimljivo je da su i domaći mediji prepoznali popularnost ove emisije, pa će tako svake subote, u 23h, na HRT Radio Split biti emitirana emisija GT.

{soundcloud}https://soundcloud.com/aboveandbeyond/sets/above-beyond-group-therapy-1{/soundcloud}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2