Skip to main content
  • 27.09.2019.

ADE objavio cijeli program obogaćen prostorom za meditaciju

Ovogodišnje izdanje fokusira se na Francuskoj i slavi 100 godina instrumenata elektroničke glazbe a prvi puta u sklopu programa moći ćete i meditirati.

Piše: 

The Amsterdam Dance Event (ADE), najveća svjetska poslovna konferencija za elektronsku glazbu, konačno je izbacila finalan program. Od 16.-20. listopada preko 2500 artista i 600 govornika sudjelovat će na konferenciji. Organizatoriju očekuju preko 400 000 posjetitelja iz stotinjak zemalja za 24. izdanje.

Ove godine organizacija premijerno predstavlja ADE Zen Space , višednevni program u  crkvi De Waalse Kerk u samom centru Amsterdama gdje će posjetitelji moći uživati i opustiti se uz specijalan prostor namijenjen za odmor i meditaciju koji će biti obogaćen audiovizualnim instalacijama i "sleeping" koncertom. Cijelokupni program se širi na preko 40 lokacija a  za karte i pun pregled programa posjetite web stranicu.
 

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop