Skip to main content
  • afrojack
  • 10.11.2010.

Afrojack nagrađen video spotom za hit “Take Over Control”

Ovaj talentirani mladić jedan je od najblistavijih DJ-eva novije generacije, koji će formirati nove pravce u dance industriji.

Piše: 

Naslovna foto

Afrojack

Afrojack je debitirao s instrumentalom pjesme "Take Over Control" na Winter Music konferenciji u Miamiu ovoga proljeća. U lipnju je Nizozemac dobio svoje mjesto na MTV-u nakon što je na ovaj fantastični instrumental snimljen i vokal prelijepe njemačke pjevačice Eve Simons.

“On je fantastičan producent i stvara poseban i prepoznatljiv zvuk, a tako je mlad. Što će tek biti za 10 godina?” – dodao je Guetta, koji je s Afrojackom surađivao na pjesmi “Louder Than Words”, koju su premijerno izveli ove godine na MMC. U protekloj godini Afrojack je stekao popularnost remiksom Major Lazera “Pon De Floor” , svojom verzijom “Moombah” DJ Chuckieja te hitom “Pacha On Acid” na kojoj je radio s članom Sweedish House Mafije – Steve Angellom. Uz to, remiksirao je klasik Robin S. “Show Me Love”, a nedavno i hit Kid Cudija feat. Kanye West “I Make Her Say (Poke her face).

Single "Take Over Control" je postao europski hit penjući se vrlo brzo na playlisti BBC Radia 1,. "Napravio sam pjesmu netom prije odlaska u Miami kao instrumental, a kad sam je pustio svi su bili totalno ludi", kaže Afrojack. "Kad smo dodali Evin glas onda je nastao kaos".

Ljubitelji ove pjesme moći će uživati u video spotu te u remixima iste. Snimanje prvog spota u karijeri je odradio u dolini smrti, američkoj Nevadi. "Za scenu smo odabrali groblje starih razbijenih automobila, školskih autobusa i aviona", ističe Nizozemac. U video spotu Afrojack vozi sportski automobil Audi R8 kroz dolinu smrti a planira se susresti s nekoliko oskudno odjevenih žena robota kojima upravlja Eva. One tijekom cijele pjesme plešu u starom autobusu, pa na groblju starih automobila i avionskih ostataka.

 
{youtube}-Fe4dk0Jtcw{/youtube}

Afrojack je nakon snimanja bio vidno oduševljen ovim spotom. Pohvalio je plesni i vokalni dio koji je odradila Eva Simons. Nizozemski producent ovog je ljeta nastupio u Aquariusu na Zrću a trenutno se nalazi na turneji po Brazilu.

Fotografije sa Zrća pogledajte ovdje.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk