Skip to main content
  • 18.10.2021.

Alan Krevo promovira varaždinski Stari grad u progressive house video spotu

Alan Grobenski, umjetnički Alan Krevo dvadesetogodišnji je DJ i producent iz Varaždina.

Piše: 


Nedavno je izbacio najnoviji singl "Let You Go" koji je nastao u suradnji sa producentskim triom Cateholic iz Vijetnama. Pjesma je dostupna na Spotfyu, YouTubeu i svim većim glazbenim platformama.

"Stil pjesme opisao bih kao lagani progressive house, na njoj smo radili zaista dugo te je bilo mnogo izazova, no na kraju smo napravili produkciju s kojom smo bili i više nego zadovoljni. Na videospotu sam uklopio svoj rodni grad sa svojom novom pjesmom, točnije Stari grad jer je ikonični dio mog grada te mislim da bi se strancima sviđao naš grad i zato ga želim promovirati", ističe Alan.

Glazbom se bavi već punih šest godina, a svoju je inspiraciju pronašao u radovima poznatih DJ-a, Hardwella i Tiesta. Upravo je zbog njih dobio želju i motivaciju za stvaranjem elektroničke glazbe. Trenutačno se više bavi produkcijom jer želi stvoriti svoje originalne stvari koje zati može puštati pred publikom.

Smatra da je to najbolji način kojim može izgraditi svoje ime i pridobiti veći broj slušatelja. Prije nekoliko godina imao je nastupe po klubovima u Sjeverozapadnoj Hrvatskoj, a trenutno ih je nešto manje, što zbog novonastale situacije, što zbog činjenice da veću količinu svojega vremena ulaže u produkciju.

Konstantno radi na novim pjesmama, voli eksperimentirati i otvoren je za suradnju jer voli raditi s ljudima koji imaju slične interese poput njega. U potrazi je za pjevačicama i pjevačima za buduće projekte te ako netko želi može mu se javiti za dogovor.

Aktivan je na društvenim mrežama, pa ga zapratite u nastavku

facebook.com/alankrevo
soundcloud.com/alankrevo


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alan Krevo (@alankrevo)

sonus 1
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 1
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sonus 2