Skip to main content
  • Steve Angelo
  • 25.11.2010.

Alex Smoke prekinuo australsku turneju

Škotski glazbenik Alex Smoke hospitaliziran je prije 3 dana zbog zdravstvenih problema, pa je njegova nedavno započeta turneja po australskim klubovima i festivalima otkazana.

Piše: 

Naslovna foto

Steve Angelo

Radi se renomiranom DJ-u i producentsku koji svake godine izbaci neke vrsne radove klubske produkcije. Nakon mnogo singlova početkom ove godine izdao je svoj debi studijski album te tako i krenuo na veliku svjetsku turneju.

Kolabrirao je tijekom nastupa u Melbourneu nakon što je osjetio bolove u prsima. Bol se povećavala sa svakim jačim udarcem baseva. Ipak uspio je odraditi svoj set do kraja nakon čega je zatražio liječničku pomoć. Ambulantna kola prevezla su ga u bolnicu, gdje je škotski glazbenik podvrgnut operativnom zahvatu.

U većini slučajeva kod upale pluća ovakve stvari nisu potrebne ali kod Alexa je brza reakcija liječnika mnogo pomogla. Sada će se pokušati utvrdili zbog čega je Alex osjetio probleme s plućima jer ponekad ovakvi bolovi nastaju zbog astme, a mi mu želimo brz oporavak i povratak za DJ pult. Nastupi u Sydneyu, Strawberry Festivalu i drugim lokacijama nažalost su otkazani.

brejcha 2
dobar house mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.