Skip to main content
  • Poker Flat Recordings
  • 25.11.2010.

Treće poglavlje nikada izdanog materijala stiže sa Poker Flat-a

Trentemoller, John Tejada, Martin Landsky, Steve Bug, Guido Schneider samo su neka imena koja se nalaze na ovoj kompilaciji.

Naslovna foto

Poker Flat Recordings

Poker Flat već dugi niz godina donosi svježe produkcije i nova imena na scenu. Ovoga puta su pronjuškali po neizdanom materijalu i pripremili zaista iznimnu kompilaciju nazvanu "Poker Flat B-sides Chapter 3", tako da je za očekivati da ćemo vidjeti još koje "poglavlje".

Topli acid od maskiranih Detroit Grand Pubahs će dobro poslužiti za zagrijavanje prije masnijih traka od John Tejade i Gudio Schneidera. Tu su također deep produkcije od Martina Landsky-og i Dan Berksona & James Whata , kao i odlična stvar "Cameleon" od Trentemollera. Kompilacija je zaokružena sa par klasičnih produkcija od Steve Buga, uključujući i suradnju sa Tanzmannom.

Ovo jednistveno izdanje od 25 traka od gotovo 20 izvođača, možete poslušati i kupiti OVDJE !

 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk