Skip to main content
  • 1.04.2013.

Alexander Kowalski u zeničkoj Areni

Poznati berlinski producent i DJ Alexander Kowalski nastupit će u subotu, 6. travnja u Zenici. Party će biti održan u Areni, a osim live seta gosta iz Berlina, zeničkoj publici premijerno će se predstaviti i gost iz Beograda, DJ Speedy.

Piše: 


Kowalski je jedan od najistaknutijih predstavnika berlinske techno scene u posljednjih 15 godina. Prepoznatljiv je po muzičkoj svestranosti kroz koju elegantno spaja techno sa elementima deep housea, duba i funka. On sjajno prenosi emocije kroz masivni zvuk, zbog čega je zavrijedio visoku reputaciju kako među rejverima i muzičkim profesionalcima, tako i među kritičarima.
{youtube}Ks7YNHRAllQ{/youtube}

Superiorne tehničke vještine i izuzetna diskografija koju karakteriziraju brojne “bombe koje raznose plesne podije”, donijeli su mu titule najboljeg producenta i najboljeg live izvođača, kao i dvije nominacije za German Dance Awards. Ovo mu je drugo gostovanje u BiH. Domaća podrška gostima bit će Fedja Knajdl, G Edd i Davor B. Party u Zenici počinje u 22 sata, ulaznice u pretprodaji koštaju 10 KM, a na dan održavanja 15 KM. Organizatori su Energy Team i Control Music.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2