Skip to main content
  • 2.04.2013.

Prvoaprilske šale sa EDM scene

Jučer su portali EDM scene poput Beatporta, Mixmaga, FactMaga, XLR8R-a i drugih diljem svijeta osmišljavali kako šta bolje i kvalitetnije prevariti svoje čitatelje sa šokantnim vijestima.

Piše: 


Tako se najviše varalo čitatelje sa vijestima o Daft Punku. Jedni su objavljivali njihove pjesme sa novog albuma koji je zvučao više kao Swedish House Mafia nego Daft Punk; drugi su otkrivali vizualnni identitet ovog dvojca; treći pak pisali kako Jay-Z i Kanye West čine Daft Punk; četvrti govorili o ujedinjenju DP-a i Swedish House Mafie pod imenom Daft Mafioso a glazbu koju će producirati najavljivali su kao sintetički pop; peti su pak pisali kako Daft Punk žele povući sa tržišta novi album

Jučer je 106 ljudi lajkalo našu FB objavu, a 1700 posjetitelja čitalo na portalu prvoaprilsku šalu u kojoj je Carl Cox odlučio prestati svirati i otvoriti klub u Hrvatskoj.

Mixmag je pisao kako Justin Bieber postaje DJ i dobiva rezidenciju na Ibizi. Na internetu je osvanio članak o otkriću telepatskog CDJ uređaja koji se kontrolira pomoću ljudskog uma. Um kontrolira CD player, USB i WiFi funkcije. Telepatski CDJ ima databazu od 2 miljuna pjesama i pomoću njega svako može biti DJ.

Gramophonedzie je na svom FB profilu napisao kako se ostavlja produkcije i hvata kuhanja. "Ubuduće ću na ovoj stranici objavljivati recepte" dodao je Marko Miličević.

SoundCloud je iznenadio svoj fanove sa novim izumom pod imenom Dropometar. Dizajniran da mentalno pripomogne u slučaju treme i za stresnih situacija kod glazbenika. Prvi put dropometar su odlučili koristiti u dubstep glazbi. Još možemo izdvojiti objavu novog izdanja Red Bull glazbene akademije u 2014.g., zatim objava da Ben Ufo prekida karijeru house DJ-a, kao i da će Guetta, Steve Aoki i Skrillex na Glastonburyu svirati sa unaprijed snimljenim setovima.

soul gravity desktop
dobar house mobile
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
“The Godfather of Disco – Mel Cheren – West-End Records” je očaravajući pregled uspona i pada plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju