Skip to main content
  • 19.10.2021.

Amnesia na Ibizi predstojećeg vikenda slavi svoju najkraću sezonu svih vremena

Sezona 2021. na Ibizi nije bila nešto posebno duga. Ipak, može se s nestrpljenjem očekivati ​​zatvaranje. I otvaranje.

Piše: 


Amnesia na Ibizi predstojećeg vikenda slavi svoju najkraću sezonu svih vremena.

Techno i house velikani kao što su Adam Beyer, Ben Klock, Deborah de Luca, Dennis Cruz, Enzo Siragusa, Marcel Dettmann, Marco Faraone, Skream, Jamie Jones, Jayda G, The Blessed Madonna, Young Marco

Na line upu je i regionalna diva Tijana T koja je nedavno vrtila u zagrebačkom Mastersu, a Toni Jurić s Ultra Radia iz Splita intervjuirao ju je na Sea Dance festivalu. Intervju smo prenijeli ovdje.

Od izbijanja pandemije na party otoku zavladala je tišina

Amnesia je već jednom zatvorila sezonu, ali na gostovanju u Hrvatskoj. Od 30. kolovoza do 5. rujna u suradnji s BSH i klubom Noa, Amnesia je imala sedmodnevni Ibiza Takeover Croatia Closing party.


Foto Marko Edge

No, od prošlog tjedna klubovi na Ibizi ponovno su otvoreni. Budući da ove godine klubovi još nisu smjeli otvoriti na ljeto, već tek od početka listopada, sezona je ove godine vrlo kratka – točnije samo jedan vikend.

Otvorit će se u petak navečer s renomiranim talentima s techno i house scene kao što su Ben Klock, Marcel Dettmann, Marco Faraone i mnogi drugi. Samo jedanaest sati nakon završetka prve zabave počinje sljedeća i posljednja ove godine.


Tijana T – Photo by: Sea Dance Photo Team

Ulaznice su dostupne samo za otvaranje u petak, a samo je nekoliko njih još uvijek dostupno . Osigurajte sada priliku za jedan od najekskluzivnijih vikenda na španjolskom otoku i kupite karte.

Otvaranje će se održati 22. listopada od 18:00 do 5:00 sati, nakon čega slijedi završna zabava dan kasnije od 16:00 do 5:00.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2