Skip to main content
  • Amon Tobin
  • 8.06.2011.

Amon Tobin priprema audio-vizualni nastup

Posljednjih nekoliko godina događaju se velike promjene i transformacije kod izvođenja tradicionalnog elektronskog zvuka. Tako su se s vremenom razvili uz audio, i vizualni nastupi koji stapaju glazbu i video u jednu cijelinu.

Piše: 

Naslovna foto

Amon Tobin


Jean-Michel Jarre je na ulazu u novo tisućljeće nastupio na egipatskim piramidama, Daft Punk na istoj lokaciji, Etienne de Crecy imaju svoj vizualni show "The Cube", zatim Shadowsphere je brendirani nastup DJ Shadowa a posljednje remek djelo viđeno je 2. travnja za vrijeme londonskog nastupa Eric Prydza pod imenom Epic 3D.

Novo ime koje se priključilo gore navedenoj ekipi umjetnika razigran prema hip-hopu, jungle-u, drum and bass-u i jazzu, kompleksan prema dub-stepu, struktuiran prema breakbeat-u je Amon Tobin, brazilski producent i DJ s 15-godišnjim iskustvom.

Brazilski kreator dobrog ritma je za potrebe promoviranja novog albuma "ISAM" angažirao jako talentirane dizajnere koji su mu složili odličan audio vizualni koncept kojeg će predstaviti na skorašnjoj live turneji. Možda dio ovog inspirirajućeg acid-om dočaranog nastupa možete vidjeti u nastavku.
{youtube}WLrt7-kIgIM{/youtube}

soul gravity desktop
sonus 1
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju