Skip to main content
  • 22.10.2009.

Andrew Weatherall – A Pox On The Pioneers

Andrew Weatherall je izdao svoj prvi solo album na etiketi Rotters Gold Club pod nazivom "A Pox On The Pioneers". On je vjerovatno jedna od najcjenjenijih ličnosti u modernoj dance muzici, ali je možda čudno što tek sada objavljuje svoj prvi album.

Piše: 

Weatherall je poznat po radu na Primal Scream-ovom albumu Screamadelica kao i na suradnji Sabres Of Paradise i Two Lone Swordsmen projektu, ali "A pox On The Pioneers" će definitivno biti nešto sasvim drugačije kao i pravi pokazatelj šta se trenutno dešava u Londonskim studijima.

Slušatelji mogu očekivati fuziju rock'n'roll-a i moderne elektronike, koje proizilaze iz techno, house i disco muzike. Pošto je album gotov, Weatherall trenutno radi na obilju novih umjetničkih slika, s obzirom da sprema veliku izložbu u 2010. godini.

Tracklist

01. Fail We May, Sail We Must
02. Privately Electrified
03. Miss Rule
04. Selective Walking
05. Liar With Wings
06. Let's Do The Seven Again
07. A Pox On The Pioneers
08. All The Little Things (That Make Life Worth Living)
09. Built Back Higher
10. Walk Of Shame
11. Stalker

Piše: www.happynovisad.com

{snippet 1}

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2