Skip to main content
  • alt
  • 23.09.2015.

Andrologic and Friends u zadarskom QBaru

U Zadru postoji jedno mjesto gdje se odvijaju divne stvari, mjesto koje trese uvriježeni status Q svakodnevice i stvara sjećanja.

 
QBar tako na već sjajan program jesenskih iskupljenja na flooru u subotu, 26. rujna, postavlja još jedan naziva Andrologic and Friends. Tip koji je odrastao na ulicama na kojima sada svira s prijateljima će se okupljati jednom mjesečno, a na prvo plesno prijateljevanje pridružuje mu se sugrađanin, zadarski tech grooove majstor Liquid.

alt

 
Andrologica i njegov rad poznajemo već 12 godina koje je ujedno i proslavio ove godine u svom gradu. S DJ Monyjem osnovao je Manifest Group posvećen organizaciji događaja i promicanju kvalitetne glazbe duž Jadrana. Andrej uzima šaku housea, jednako toliko techna i ubacuje prstohvat groovea za malo jači kick, a 2014. je osvanula s novim misijama kada je započeo i sa samostalnim produkcijama pridružujući se Andix Recordsu.

alt

 
Josip Milković s svojim tekućim aliasom Liquid jedan je od onih koji nikada nije sumnjao. Dok su svi u osnovnoj još razmišljali što bi željeli biti Josip je bio poprilično siguran da će ga put odvesti iza gramofona. Sa šesnaest uskače na scenu s technom, houseom i electronicom i ubrzo se ubacuje i u organizaciju. nakon rezidencija u “Forumu” i “Gothamu”  pridružuje se organizaciji ”Fast Forward” i novoj klupskoj rezidenciji u klubu ”Skipper” gdje je nastupao s poznatom ekipom kao što su Billy Nasty, Marko Nastić, Mladen Tomić, Petar Dundov, Siniša Tamamović, Ian Pooley, Dejan Miličević, Valentino Kanzyani, Binh, Francesco del Garda, Aneuria, Ian F. Desetku na sceni ovaj član Electronic sound waves teama i jedan od voditelja i urednika Elektropedije na radiju 057 okrunio je nastupom na Sonusu.
 
Dakle zabilježi 26. na kalendaru, odgodi sve drugo i nacrtaj se tamo kada se kazaljke krenu smucati oko ponoćne ure. Enjoy!
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2