Skip to main content
  • alt
  • 1.02.2015.

Andrologicov cijelonoćni glas mira

Dobar punokrvni čisti techno ili tech house posipan groovy ritmom vam šalje srse kralježnicom? U tom slučaju vam nije mogao promaknuti naš domaći Andrej Božić.

 
Ovaj rođeni zadranin vrtio je diljem Lijepe Naše. Ako ste se ikada zatekli na PLAŽA OPEN AIR festivalu (Murter), u Maraschino Baru (Zadar), Jungli (Split), DEEPu (Makarska), VS2Bu (Kičevo, Makedonija), SIRUPu (Zagreb), Noa Beach Clubu (Zrće) šanse su da ste se mogli sudariti s njim. Pod okriljem labela Andrix Records prošle godine je započeo i s producentskim radom i već izbacio "Night Bird" i "Vibe Your Love"

alt

 
No sada se odvija jedna u potpunosti nova ljubavna priča jer će se na dan zaljubljenih u zadarskom Q baru iz zvučnika cijediti ljubav do sitnih jutarnjih sati. Andrologic all night party poslužit će kao posveta svim glazbenim putovanjima koje je ovaj jahač pulteva prošao u proteklih 12 godina na sceni. Poslužit će kao sidro za hibridnu fuziju svega onoga što Andrologic jest.
{youtube}BCD9mx11GLk{/youtube}
 
Kako su ljubav i mir isprepleteni kao dvostruka zavojnica na večer ljubavi zasvirat će i nova traka, izašla 24. siječnja, "Voice of Peace"Topli deep/house s hipnotičkom melodijom i groovy bazom zagrijat će i najhladnija srca.

Dok će mali polugoli anđeo sa zlatnim uvojcima plutati okolo i naramkom strelica gađati prisutne Andrej ne staje od jedanaestice sve do 6 ujutro dok se horizont ne zarumeni. Valentinovo samo što nije! Ljubav, mir i Andrologic te čekaju! Rave on dragi naši!

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2