Skip to main content
  • deadmau5 armin van buuren
  • 3.11.2012.

Armin Van Buuren & Deadmau5 – ID

Osvajač titula za najboljeg svjetskog DJ-a Armin Van Buuren i kanadski producent bez dlake na jeziku Deadmau5 do ideje da surađuju došli su sasvim spontano.

Naslovna foto

deadmau5 armin van buuren

Nakon što je Armin na par svojih nastupa pustio pjesme Deadmau5 “Fn Pig” i “Closer”, Deadmau5 mu je odlučio zahvaliti putem Twittera i predložiti mu otvorenu suradnju. Armin je odmah prihvatio prijedlog bez gubljenja vremena jednostavna konverzacija se pretvorila u njihov zajednički singl. Premijerno je Armin novu stvar nazvanu „ID“ pustio u svojoj "A State of Trance 585" radio emisiji i tako milijunima slušatelja omogućio da čuju rezultat njihove spontane suradnje.

armin van buuren deadmau5

Dvojica producenata različitih stilova elektronike našli su se u sredini po pitanju produkcije, dok je Armin radio u Appleovom Logicu, Deadmau5 svoj je dio pjesme radio u Cubaseu, ubrzali su tempo na 132bpm i tek mjesec dana nakon editiranja sretni su što su napravili ovaj singl. To su izazovi koji ih vode u glazbi, nije sve u novcu. Još par posljednjih završnih sitnica bit će editirano naknadno, ali u globalu to je to, pa poslušajte.

{soundcloud}https://soundcloud.com/edmtunestv/armin-van-buuren-deadmau5{/soundcloud}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk