Skip to main content
  • asot armin
  • 10.09.2012.

Armin van Buuren naklonjen hrvatskoj produkciji

Moonsouls, pravim imenom Bojan Njegomir ovu će godinu zapamtiti po nizu uspjeha koji su njegovu produkciju pretvorili u ostvarenje snova.

Naslovna foto

A State of Trance

Moonsoulsov remiks singla "Pierre In The Air – Salire", ujedno i nadolazeće izdanje s britanske etikete Alter Ego Records u svojoj je posljednjoj emisiji ASOT 577, jednoj od najslušanijih radijskih emisija na svijetu pustio i sam Armin van Buuren te tako izrazio naklonost prema hrvatskoj produkciji i veliku podršku Bojanu.

{youtube}_J10lcuXWAc{/youtube}

Moonsouls je prvi debitni singl „Silent Tears“ izdao 2009. na Belgijskom imprintu Bonzai Music te nakon toga "Under The Sea" 2010. na istom, oba nastala u suradnji s producentom pod aliasom Kami. Spomenuta izdanja su naišla na odličnu podršku slušatelja što je bila odskočna daska za dalje, kako producentu tako i labelima koji će ga angažirati kasnije.

Nakon nekoliko solidnih remixeva izdanih tokom 2011. i kratke pauze u drugom dijelu iste, priča se nastavila 2012. Sa singlom "Kilimanjaro" koji je izdao za etiketu Silent Shore Records-a i koje je prepoznato i od strane većih DJ-a na radijskim emisijama kao što su Aly & Fila, Richard Durand i Dash Berlin. Vrhunac za ovo izdanje je i reizdanje singla na Armadinoj kompilaciji "Dash Berlin Top 20 August" što je ujedno bila i još jedna potvrda uspjeha samog singla.

Prvo veće izdanje uslijedilo je na jednoj od vodećih trance etiketa Infrasonic Recordings sa singlom „Chloe“ koji je još jednom naišao na odličnu podršku na radijskim emisijama od strane DJ-a kao Sean Tyas-a, Manuel le Saux-a i drugih.

{youtube}bM7mG-afcZU{/youtube}

Trenutno najveći uspjeh postigao je s posljednjim remixom singla "Pierre In The Air – Salire" kojeg promovira Armin van Buuren što je ujedno san i najveća čast svakog producenta ovog žanra. Samo naprijed!

soul gravity desktop
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.