Skip to main content
  • 21.11.2007.

Armin Van Buuren – Universal Religion 2008

Iako je trenutno svjetski trend izdati kompilaciju u digitalnom obliku i obraditi je uz pomoć Abletona, nizozemski trance DJ, Armin Van Buuren je svoju iduću mixanu kompilaciju snimio na drugi način – i to uživo, za vrijeme nastupa u Amnesiji na Ibizi. Mix nosi naziv „Universal Religion 2008“.

Piše: 

Armin je nedavni pobjednik DJ Magovog izbora za najboljeg svjetskog DJa u 2007.g. što je zasigurna važan trenutak u njegovoj karijeri. Odnio je pobjedu pred velikanima ove glazbe Tiestom i Paul Van Dykom koji već godinama osvajaju najviša priznanja. Armin trenutno boravi u studiju i radi na novom albumu koji bi se trebao pojaviti početkom 2008.g. A na tom novom radu pomaže mu i Tiesto. Armin će nakon objave albuma na svjetsku turneju pod imenom „Armin Only“. To je koncept u kojem on svira duge setove uz potporu nekoliko live-actova i umjetnika. Početak turneje je predviđen za 19. travnja a prvi event će se dogoditi u nizozemskom Utrechtu.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2