Skip to main content
  • 22.11.2007.

Posjetite DJ natjecanje u Varaždinu

U varaždinskom Morgan's Baru u petak 9. studenog započelo je DJ natjecanje, koje će se održati u pet krugova, tijekom kojih će se po šest DJ-a u svakom krugu natjecati za pobjedu. Pobjednici pojedinačnih večeri sudjelovat će u finalnom natjecanju, kada će biti proglašen najbolji DJ.

Piše: 

Na početku svakog pojedinačnog natjecanja izvlači se redoslijed DJ-a, i svaki natjecatelj ima 30 minuta za predstavljanje svog seta. Komisija sastavljena od tri člana ocjenjivat će natjecatelje i bodovati ih na osnovu kriterija kao što su stil, miksanje, te kontakt s publikom.
Pobjednik svakog kruga bit će nagrađen LG mobilnim uređajem, te prilikom da sudjeluje u finalnoj večeri, gdje će moći osvojiti glavnu nagradu – DJ sistem software Mixvibes DVS2 koji dodjeljuje sponzor sonarscope.hr. Ostale nagrade su majice, besplatna cuga, te DJ rezidencija u Morgan's Baru jednom mjesečno.

Datumi održavanja natjecanja su:

09. studeni – prvi krug
16. studeni – drugi krug
23. studeni – treći krug
30. studeni – četvrti krug
07. prosinac – peti krug
15. prosinac – finale

Prijave traju do četvrtka za svaki krug, a više informacija o prijavama i sudjelovanju možete pronaći na myspace.com/morgansbar .

email: morgansbar@gmail.com

mobitel: 0915463992

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2