Skip to main content
  • armin van buuren
  • 30.06.2012.

Armin Van Buuren vodeći u digitalnoj eri

Armin van Buuren jedan je prvih nizozemskih DJ-a ujedno i vodeći na glazbenom streaming servisu Spotify koji je glavni izvor prihoda za diskografske kuće.

Naslovna foto

Armin van Buuren

 

U prvih 6 mjeseci Armin van Buuren je udvostručio broj korisnika na svom Spotify kanalu, a u posljednjih 5 mjeseci ta je brojka narasla s 10,000 na 25,000 korisnika. Ovaj cijenjeni nizozemski DJ koji trenutno radi na svom petom albumu i vodi svoju tjedni program A State of Trance na Ibizi ne nudi korisnicima samo albume i kompilacije nego i A State of Trance podcaste, dok je njegova playlista „A State of Trance Radio Tunes“ najslušanija od svih playlista na Spotifyju.
{youtube}cT3LYb5DZPc{/youtube}

Spotify je inače glazbeni streaming servis koji svojim korisnicima bespatno i uz pretplatu omogućuje neograničeno preslušavanje bogatog glazbenog kataloga na svim uređajima koji imaju pristup internetu. Danas servis broji više od 23 milijuna korisnika. Od prošle godine, Spotify je uz zapadnu Europu postao dostupan i u SAD-u i jedino je ispred Spotifyja još uvijek Appleov iTunes, koji je diskografima prošle godine isplatio oko 3,2 milijarde dolara, čemu svakako pridonosi i Arminovo ulaganje u ovaj servis.

brejcha 1
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sea star mobile
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 2