Baner
swedish house mafia

Zašto se raspala Swedish House Mafia?

Subota, 30 Lipanj 2012

Kako bi u konačnici mogli zaokružiti odlazak Swedish House Mafie sa scene sinoć je trojac svoje razloge iznio u radijskoj emisiji Pete Tonga.

Na vrhuncu slave Sebastian Ingrosso, Axwell i Steve Angello odlučili su krenuti svatko svojim putem, jer se nisu htjeli ponavljati i misle da su kao trojac postigli ono što su željeli i više od toga što su mogli zamisliti. Svi se slažu s činjenicom da su projekt doveli na najvišu razinu i da je vrijeme da krenu dalje.

Mislim da je sama zbrka nastala kad smo objavili da prestajemo nastupati zajedno zato što nismo poslali posebnu press objavu ili zato što nismo dali 1000 intervjua“ – objašnjava Steve Angelo, „ali imali smo odličnu zajedničku avanturu kao prijatelji i nekako se čini u redu da izlazimo iz igre uz veliku buku.“

Axwell je istaknuo da nikakvih nesuglasica između njih trojice nema, „lako je biti zadovoljan strojem kakav predstavlja Swedish House Mafia, ali željni smo izazova i rada na drugačijim stvarima i projektima, sa SHM smo došli do vrhunca i mislimo da ne možemo više od ovoga postići, napunili smo Milton Keynes Bowl ili Friends Arenu u Stokhlomu, ne bi htjeli završiti ponavljajući se.

Pete Tong je također pitao trojac zašto nikad nisu materijalizirali svoj album na što mu je Ingrosso odgovorio „Ne znamo hoćemo li se vraćati u studio opet, imamo oko 28 nedovršenih demo izdanja, u ovom trenutku ne znamo hoćemo li ih dovršavati ili ne.“ – zaključio je Ingrosso.

Cijeli intervju možete poslušati ovdje.

Zašto se raspala Swedish House Mafia?