Skip to main content
  • alt
  • 5.12.2013.

Astralis se vraća korijenima

Ove godine ekipa Astralisa proslavila je 15 godina postojanja. Koncentrirani na vlastite vrijednosti spontano su se odlučili vratiti svom autentičnom zvuku.

Piše: 


Trendovskoj elektronskoj glazbi je došao kraj. Tako bismo kraćim riječima mogli opisati Astralisov idući party koji će se održati u zagrebačkom Kino klubu Jadran film ove subote, 7. prosinca. Bez pretencioznih gostovanja umjetnika kojima nije stalo do toga gdje su i pred kime sviraju, Goranu Vlajiću (Go Cut) i Damiru Ludvigu stalo je do toga da stvore najbolju atmosferu i učine vaše i svoje živote veselijima i boljima, te da barem na nekoliko sati probude euforiju.
{youtube}lLuIe8TeCDw{/youtube}

Ono što nude je glazba sa “stavom vremena” prije nego što je plesna glazba pokleknula pred standardima korporacija koje lansiraju zvijezde, koje puštaju unaprijed snimljene setove i glume da su DJ-i. Ne zato što imaju pretenziju tvrditi da su oni sami zvijezde već zato što smatraju da su njihove zvijezde na plesnom podiju. To ste svi vi koji plešete!

{jcal_latest eventid=5043}

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk