Skip to main content
  • 11.12.2023.

Atlantida je klupska večer odvažnog karaktera sa simboličnim mjestom održavanja

Prije dva mjeseca u Zagrebu je niknula Atlantida, novi mjesečni program klupskih večeri koji se održava u Podmornici Katran. Najava prvog događaja bila je prihvaćena kao ugodno iznenađenje za zagrebačku party scenu koja je Atlantidu objeručke prihvatila.

Piše: 

U subotu 16 prosinca, na rasporedu je posljednje izdanje novog mjesečnog programa Atlantida koji se održava u zagrebačkoj Podmornici Katran, gdje će se za putlom naći rezidenti Turk, Viktor i Einfakinn.

Kako kažu organizatori, koncept Atlantida je portal kroz koji se predstavlja more atipične house glazbe za kojom žudimo i koja nas pokreće. Atlantida je mitološki poznata kao izgubljen grad pod morem za koji se smatra da je bio središte utopije. Podmornica Katran je baza jednomjesečnog glazbenog zaranjanja kroz organic, ethno, afro i melodic house elemente. Osim što je podmornica vodootporna, također ima i adekvatno ozvučenje za pružanje jedinstvenog glazbenog iskustva svim Atlantiđanima.

Cijela ideja prilagođena je kroz svaki aspekt pojma klupske večeri i vrlo kvalitetno komunicirana. Osim tekstualnog i vizualnog identiteta na društvenim mrežama, klub Podmornica u SSI Katranu iskorišten je kao idealan element kojim se apelira na ideju glazbenog putovanja sa svojim početkom, sredinom i krajem. Tu večer u Podmornicu se postavljaju razni rekviziti koji podižu konceptualnu vrijednost, a nadolazeći događaj ove subote pokriven je od strane Jack Daniel’s Tennessee viskija.

Za DJ pultom se nalaze rezidenti Turk, Viktor i Einfakinn koji svojim glazbenim odabirima odašilju zaraznu energiju. Ovaj trojac uz svoj nastup i pokriva sva polja potrebna za održavanje visokokvalitetne klupske večeri: brending, komunikaciju preko medija i društvenih mreža, grafički dizajn i identitet, produkciju.

Turk je osnivač glazbene radio emisije Radioteka koja je na ovogodišnjem Ambasadoru dobila nominaciju u kategoriji “Radijska emisija godine”. Aktivnosti grafičkog dizajna pokriva Viktor, koji je također i vrsan producent pa se na Atlantidi često mogu čuti njegove trake s obilježjem afro house zvukova. Ovu trojku upotpunjuje Einfakinn, perspektivno ime hrvatske scene koji mari o cjelokupnom javnom izgledu projekta, a na ovogodišnjem Ambasadoru je također dobio nominaciju za “Nagradu NXT”.

Kako bi kvalitetno kanalizirali aktivnost i vizibilitet Atlantida klupskih večeri, njeno online utočište postala je IME Association platforma koja pruža podršku u organizaciji cijelog projekta. Kroz prva dva izdanja, Atlantida je zaintrigirala zagrebačke partijanere i pružila novo odredište za kvalitetan plesnjak zahvaljujući promišljenom i planskom radu prema stvaranju programa na koji svaki put vrijedi ponovno doći.

Ulaz do 23 sata je besplatan. Od 23 do ponoći iznosi 5€, a iza ponoći do 3 sata je 8€, kada je ujedno i zadnji ulaz.

FB EVENT: ATLANTIDA│Podmornica Katran

brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2