Skip to main content
  • 11.12.2023.

Space Miami dolazi u GTA VI, sljedeća Ultra u metaversu?

Objavljen je prvi trailer za osmi nastavak jedne od najpopularnijih franšiza video igara – Grand Theft Auto VI koji je u nešto manje od 90 sekunda zagolicao maštu stotina milijuna ljudi diljem svijeta.

Piše: 

Nakon desetljeća čekanja, najavljen je novi Grand Theft Auto VI koji će izaći 2025. Nova inačice mega popularne franšize vraća se po treći put u Vice City (grad inspiriran Miamijem). Trailer je osim otkrivanja glavnih likova i dijela priče, dočarao i bogati noćni život Vice Cityja u kojem se na nekoliko trenutaka mogao vidjeti klub nalik Space Miamija, kao i avion koji nosi reklamu nalik onih koje koristi klub E11EVEN.

Da je zapravo riječ o Space Miamiju potvrdili su izvori bliski klubu, što je odmah na internetu pokrenulo diskusiju i nagađanja koji bi se sve DJ-evi mogli naći unutar igre, kao i kakva bi se glazba mogla čuti na radijskim postajama u sklopu GTA VI.

Brojni komentatori zazivaju virtualnu verziju Ultra Music Festivala kroz GTA VI koja bi ponudila ne samo jedinstveno iskustvo, aktivnosti unutar igre i priliku za razvoj priče, već i samu dostupnost festivala široj javnosti koja možda nema prilike otići u Miami.

Inače, ovo nije prvi put da se elektronička glazba i franšiza Grand Theft Auta susreću. Još na ljeto 2018. DJ-evi poput Solomuna, Dixona, Keinemusik, Tale of Us i The Black Madonne su bili bukirani za ljetnu rezidenciju u Los Santosu, gradu u kojem se odvija radnja GTA V.

Prije nekoliko godina tvrtka koja stoji iza GTA franšize, Rockstar Games je udružila snage sa španjolskim klubom s Ibize CircoLocom kako bi pokrenuli izdavačku kuću CircoLoco Records na kojoj su dosad izdali trake Kerri Chandler, Jamie Jones, Seth Troxler, Mochakk i drugi…

Trailer za Grand Theft Auto VI pogledajte na YouTubeu.

dobar house desktiop
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sea star mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju