Skip to main content
  • alt
  • 8.05.2015.

Audicija za Ultra plesačice

Kako se Ultra bliži krenula je i u izgradnju kompletnog teama pa šalje otvoreni poziv svim damama koje bi voljele postati dio priče.

 
Plešeš li neprestano i posvuda, noga ti ne može ostati na miru ako u pozadini dere beat i misliš da možeš izdržati tempo onda si upravo ti mlada žena koju Ultra traži.

alt

 
Ultrin team održat će nekoliko audicija diljem regije pa će tako 9. svibnja prva biti održana u Urban Dance Studiu u Beogradu od 13 do 16 sati.
 
10. svibnja zatim Ljubljana sve zainteresirane mlade žene poziva u Moj Fit u istom terminu kao prethodnog dana i naposlijetku Zagreb otvara vrata Escape Dance Studia 16. svibnja, također od 13 do 16.
 
Za audiciju se zahtjeva odgovarajuća odjeća, tjelo o kojem vodite računa i tetovaže bi trebale biti svedene na minimum. Što se tiče odjeće i obuće potrebne su crne cipele na visoku petu, kratke hlačice i top koji otkriva trbuh. 
{youtube}lsxmcdinZqs{/youtube}
 
Također nije potrebno nužno prisustvovati audiciji u svojoj zemlji. Bez problema se možete odazvati i na neku drugu a ukoliko biste voljele ostavit malo veći utisak i predstavit se uoči same audicije slobodno pošaljite nekoliko slika, mjere, životopis i video na vesna@ultraeurope.com. Imate li ikakvih pitanja ubacite se u grupu i priupitajte.
 
Sretno drage naše! Nadamo se da ćete dobiti to što želite!
 
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2