Skip to main content
  • alt
  • 8.05.2015.

Papaya među 10 najluksuznijih svjetskih klubova

Tvoje mlado srce pulsira u ritmu sretnih zora, izderanih grla, snova, avantura i partyja na otvorenom?

 
E pa sretan ti što živiš u zemlji koja je vlasnica jedne od najboljih svjetskih party plaža na kojoj su se skućili i ponajbolji klubovi.
 
Jedna od njih je svakako Papaya koja je toliko mnoog više od običnog kluba. Uz to što smo nedavno svjedočili otvaranju vlastitog labela i putne agencije koncentrirane isključivo na party aranžmane, osim što se smjestila na 20 mjesto DJ Magove ljestvice ultimativnih svjetskih klubova, ovoga puta ju je škotski časopis The Sun kategorizirao kao člana najluksuznijih klubova globalno.

alt

 
Jedna od najčitanijih publikacija na prostoru Velike Britanije, Škotske i Irske Hrvatsku je karakterizirala kao jedno od neizostavnih odredišta ljubitelja klupske zabave u Europi, a za Papayu navela kako već duže vremena uživa reputaciju najkvalitetnijeg hrvatskog kluba. Posebno je pohvaljena besprijekorna lokacija Hrvatske, povoljne cijene pića i bogat festivalski program koji će između ostalih uključiti i Fatboy Slima i Rudiemental.
 
Pripremi se da sakupiš vilicu s poda kada čuješ u kojem se to drušvu našla naša sočna Papaya. Tu su Ocean Club (Marabella), Purobeach Club (Majorca), Super Paradise (Mykonos), Nikki Beach (Marabella), Marrakech on the Beach (Turska), Coccaro Beach Club (Puglia), Bliss Beach Club (Phuket), Ushuaia Ibiza Beach Hotel (Ibiza) i Club 55 (St. Tropez).
 
Čestitamo vrijednim sposobnim ljudima koji ulažu svoje dane i noći kako bi ostvarili vizije, kako bi sve teklo glatko i kako bi se pobrinuli za apsolutno sve zato da ti ne bi morao. Samo tako naprijed!
sea star mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2