Skip to main content
  • avicii
  • 1.02.2013.

Avicii završio u bolnici zbog pretjeranog tulumarenja

Avicii je priznao da je potpuno pretjerao s turnejama, after partijima i svime što ide uz to i da mu tijelo više to sve skupa nije moglo podnijeti.

Naslovna foto

avicii

Švedski superstar Avicii prošlu je godinu zbog svog burnog načina života čak završio i u bolnici, iako o tome dosad nismo imali saznanja, priznao je to u posljednjem intervjuu za australski portal inthemix.com.

{youtube}o-cQAYLG4T0{/youtube}

23-godišnji Avicii tvrdi da je zapravo završio u bolnici na početku prošle godine zbog prekomjerenog opijanja i da je to bio veliki udar na njegov organizam, osim toga priznao je da je takvo ponašanje vrlo neprofesionalno s njegove strane. Prošlu je godinu odradio 300 nastupa, proputovao gotovo svaki dio svijeta.

Od kad mu je tijelo pokazalo očite signale da je pretjerao Avicii je u potpunosti usporio i promijenio loše navike, naravno ipak mu je 23 pa zatulumari tu i tamo, ali ne pretjeruje.

Ovih je dana Aviciijev Facebook fan page postigao tri milijuna like-ova, pa je tom prilikom mladi DJ odlučio na svom Soundcloudu pokloniti novu, još uvijek neobjavljenu pjesnu koju možete poslušati u nastavku.

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk