Skip to main content
  • 12.03.2024.

Balance s rezidentima priprema prvi ples godine u Crkvi

Renomirana hrvatska elektronička organizacija prvi put u novoj godini stiže u Rijeku.

Piše: 

Naslovna foto

Iva Krznarić

U subotu 16. ožujka, Balance se vraća u Crkvu, a na svoj prvi ples godine za pult riječkog kluba dovode svoje rezidente – Joesa, Krekmana, Lemon Inc-a i Marka Asha.

Joes stiže iz Pule, a iako ima svega 25 godina, za pultom se nalazi već 11 godina. Član je AB Original DJ-crewa te rezident beach bara u Štinjanu. U njegovim setovima se mogu čuti atraktivne melodije popraćene perkusijama. Krekman je dugogodišnji član Balancea, koji je u svom glazbenom rasponu prošao od bržih i nabrijanih ritmova sve do lagane mješavine housea i techna s elementima funka.

Vodeće ime istarske elektroničke scene dugi niz godina je Lemon Inc. koji je i sami pokretač Balance organizacije. Mark Ash je dugogodišnji DJ i producent te član Balancea koji je svoj bogati glazbeni opus stekao kroz vođenje i rad u najvećem riječkom record shopu.

FB EVENT: Balance. at Crkva Club, 16.3.2024.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk