Skip to main content
  • 12.03.2024.

Paul Kalkbrenner stiže u antički istarski kamenolom Cave Romane

Future Scope i Balance ponovno udružuju snage kako bi spektakularni party doživljaj koji ćete “pamtiti kao najljepšu uspomenu ljeta”.

Piše: 

Na jedinstvenoj istarskoj lokaciji Cave Romane u Vinkuranu, u četvrtak 25. srpnja, kao glavna zvijezda ovog posebnog partyja, nastupit će jedan od najcjenjenijih DJ-a i producenata na svijetu – Paul Kalkbrenner!

Kalkbrenner je pionir njemačke techno scene i prava superzvijezda s milijunima obožavatelja, a sve zahvaljujući svojih 8 albuma, nastupima na najvažnijim svjetskim festivalima, kultnom filmu “Berlin Calling” u kojem je glumio i za koji potpisuje i soundtrack. Odrastao je u zlatno doba techna, a njegovo ime postalo je sinonim za plesnu glazbu.

Doživjeti Kalkbrennera uživo, upravo zbog njegove energije, emocija i karizme, predstavlja nezaboravno iskustvo za sve ljubitelje elektronske glazbe.
Jedan je od rijetkih elektronskih umjetnika koji mogu stvoriti ritmički delirij plesnog podija koristeći isključivo vlastitu produkciju.

Magičnu pozornicu podno najstarijeg istarskog kamenoloma s njemačkim velikanom dijelit će i domaći DJ-evi Lemon, Jock, Shipe, Paperclip Project i Neroa, koji će svatko na svoj način pridonijeti jedinstvenoj atmosferi ovog open-air partyja koji spaja najbolje od Future Scope i Balance tima.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: PAUL KALKBRENNER – Cave Romane [25.07.2024]

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2