Skip to main content
  • 1.03.2022.

Beatport se mijenja. Više pogodnosti i novca za kreativce?

Beatport je implementirao tehnologiju ampsuite i lansirao paket profesionalnih proizvoda za distributere, umjetnike i etikete.

Piše: 


Beatport ovom tehnologijom pomaže producentima da iskoriste jedinstvene elemente kako bi povećali prihod i rast publike. ampsuite pruža podršku nezavisnim etiketama, prvenstveno u elektroničkom žanru, sa softverskim DIY alatima uključujući upravljanje imovinom, računovodstvo i promociju.

U partnerstvu sa distributerima tijekom posljednjih nekoliko godina, Beatport je uvodio prilagođene alate i usluge u svoj sistem. Beatport Hype, koji novim elektroničkim etiketama pruža pristup namjenskom promotivnom prostoru, pokrenut je 2019. i pokazao je da su se kreativci brzo adaptirali na taj sistem u posljednje tri godine.

Nedavno je Beatport pokrenuo LabelBase, novi izvor informacija i centar podrške za korisnike svojih etiketa. ampsuiteova tehnologija koristit će se za pokretanje Beatportovog skupa profesionalnih alata i usluga, dok postojeći upravljački tim ampsuitea nastavlja pružati širu uslugu distribucije drugim digitalnim trgovcima .

ampsuite je posljednjih deset godina stvarao alate koji pomažu nezavisnim izdavačkim kućama da učinkovitije vode svoje poslovanje”, rekao je Keith McDonnell, suosnivač i direktor ampsuitea. “Postati dio Beatportovog opsežnog ekosustava omogućit će nam razvoj i donošenje softverskih rješenja još većoj publici. Uzbuđeni smo što možemo početi.”

brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk