Skip to main content
  • 2.03.2022.

Sirovi industrijski techno Axela Karakasisa u Boogaloo klubu

Grčki techno umjetnik Alex Karakasis nakon dugo vremena vraća se za DJ pult hrama sreće, Boogalooa.

Piše: 


Prvi party u ožujku rezerviran je za petak, 11.03. kada će se klub obasipati sirovim industrijskim zvukom koji prati poznatog grčkog DJ-a i producenta Karakasisa.

Karakasis osim što je poznato ime koje djeluje još iz 90-ih, ne samo da je nastupao na našim prostorima već je i objavio svoj EP na hrvatskom labelu Konekt Croatia. Iako je već dugi niz godina dosljedan techno zvuku koji ga je definirao od samoga početka, strast prema istome još uvijek nije izgorila pa tako i dan danas isporučuje zvuk koji svaki puta osvježi scenu.

Na line upu je i pionir riječke elektroničke scene, DJ Ogi čiji setovi obiluju hard techno izdanjima. DJ Ogi nije osoba koja samo nastupa jer iza njega stoji i projekt Energetica, a ne smije se izostaviti ni njegov rad na reizdanjima traka, od kojih je jednu u svojim setovima prisvojila i Amelie Lens.

Za kraj line up-a, dolazi DJ-ica i producentica u usponu, Lalita Kali čije ime polagano dopire i do serijala izvan granica Hrvatske. Njena karijera krenula je s rezidencijom u zagrebačkom Depou, a prošle je godine snimila mix za njemački Resilience.

Za sve ljubitelje mračne atmosfere i industrijskog vibea, bit će ovo prava poslastica zato se pridružite i oslobodite svoj najskriveniji dio osobnosti.

FUTURE SCOPE w. Axel Karakasis
Club Boogaloo, 11.03.2022., start: 19.00h

LINE UP:
● AXEL KARAKASIS
● DJ OGI
● LALITA KALI

FB Event: Future Scope w. Axel Karakasis [11.03.2022.]

brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity desktop