Skip to main content
  • 8.02.2012.

Berlinski Tresor stiže u zagrebački Boogaloo

Final Frontier je novi klubski program koji je okupio mlade entuzijaste koji imaju potrebu pokrenuti i osvježiti noćni život grada Zagreba te pokušati oživjeti underground scenu. Zamišljen je kao spoj starijeg i modernog techno i house zvuka.

Piše: 

Naslovna foto

Tresor


Klubski program “Final Frontier“ vam donosi u Zagreb po prvi put “Tresor night“. Cilj programa "Tresor night" je održavanje evenata jednom u 3 mjeseca, a svrha je predstaviti zagrebačkoj publici dio kulture poznatog berlinskog kluba Tresor ; njegove priče i samog značenja od njegova nastajanja do danas. Suradnja bi se temeljila kroz inozemna gostovanja dj-a koji su povezani sa samim klubom i izdavačkom kućom Tresor te domaćim dj-ima.

Prvo izdanje 16. ožujka ugostiti će:

PACOU ( TRESOR,CACHE RECORDS )
Roden u Bernu 1972.godine svoju najraniju muzicku inspiraciju nalazio je u popu osamdesetih godina, slusao je Pet Shop Boyse, Depeche Mode. 1995 godine postao je resident u kultnom underground klubu Tresor za program nazvan Headquarters. Istovremeno je zapoceo s producnetskim radom, posebnost je album "No Computer Involved" koji napravljen bez pomoci kompjutera.
{youtube}7PP2AbiuEO8{/youtube}

1996. godine izdaje prvi vinyl pod imenom "Agent Cooper" i kratko nakon toga izdaje prvi singl za Tresor etiketu pod imenom"Pacou".Ubrzo nakon toga Tresor izdaje njegov prvi album "Symbolic Language" . Pacou 2000. godine izbacuje prvi album "State of Mind" te ga pozivaju da producira i za druge kuce kao sto su: Music Man i Djax Records,te zapocinje turneju od Brazila pa sve do Australije.2004 godine Tresor izdaje njegov novi singl "Last Man Standing" i cijeli album"The Berlin Session" koji je produciran sa Juan Atkinsom 2005 godine.

Njegov sadašnji projekt je izdavacka kuca "Cache Records" pokrenuta 2005 godine. Da bi se sve to potvrdilo 2011. godine Pacou izdaje novi vinyl pod imenom "Sense Ep" za Tresor koji dobiva odlicne kritike od publike.

Ulaznice po cijeni od 40kn do 01.03. na svim prodajnim mjestima Eventima (info.o prodajnim mjestima možete naći na stranici www.eventim.hr) a od 01.03. do 16.03. će biti cijena od 50kn dok će na ulazu u klub na dan eventa iza 22h cijena karte iznositi 70kn.

dobar house desktiop
soul gravity mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
sonus 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju