Skip to main content
  • 26.12.2015.

Beskonačna techno noć u Makarskoj!

Dakle, dakle, dakle! Sada kad je žiža Božića prošla osjećaš lagani mamurluk od hrane i latentnu sramotu jer si doručkovao kolače (iz osobnog iskustva). Vrijeme je da se zanjišeš na podiju kao bačvica koja trenutno jesi!

 
Bačvasti ili ne, nadrogirani francuskom, s mirisom odojka, janjetine i bakalara u kosi, sa sjećanjima bojnih polja trpeza koja su ostale po odlasku gostiju, vrijeme je da protreseš ono što ti je maslac dao (ovoga puta ne Majka Priroda). A to ćeš tresti gdje? Na postbožićnom Techno all nighteru na Disko Plaži/Small Roomu u Makarskoj, večeras, 26. prosinca.

 
Bio ti Makaranin ili Makaranka nama je svejedno. Uzmi bocu mineralne i par ljudi pod ruku i kreni na mali road trip prema nama. Počinjemo oko 22 gdje nas zagrijava dečko s domaćih ulica Kritikal, da bi zatim na cjelonoćnu techno peglalicu preuzeo Marijan Babicz pod nešto debjim i otežalim krilom Klubske Scene.
 
Uz to što može uzgojiti impresivan brk, da si Marijana sreo sa 16 ili 17 pričao bi s bubnjarom death metal banda. No bubanj je zamijenio elektronima koji jure žicama i napajaju svekoliku mašineriju po žanrovski razmazanom spektru elektronike. Uz jungle i D'n'B, house, funk, soul i jazz, potpunu i apsolutnu vještinu manifestira i u techno sferi pa ćete ga upravo u ovom izdanju loviti u Small Roomu. Za pultom je stajao do ekipe kao što us Oxia, Westbam, Hollen, DJ Jock, Petar Dundov, Mladen Tomić, Basement Freaks, Ancient Astronauts, Carmen Rizzo, Cayetano… a sada je tu da te vrati u život na makarskom podiju. Upadaš potpuno i apsolutno free i ne stajemo dok techno artritis ne zgrči prste za pultom.
brejcha 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2