Skip to main content
  • we ride
  • 14.02.2013.

Besplatno na Snowboard film i Chew the fat! after

Nadolazeću subotu u zagrebačkom kinu Europa očekuje vas sport i glazba uz snowboard filmsku premijeru i after tulum uz DJ-e DMT-a i Yesha.

Naslovna foto

we ride

Događanje počinje u 21h zasad jedinom hrvatskom projekcijom dokumentarnog filma „We ride“ proslavljenog redatelja Orlanda von Einsiedela, a nastavit će se uz Chew the fat! DJ-e na istoj lokaciji. Ulaznice za događanje su besplatne uz prethodnu rezervaciju kino karata ovdje.

We ride – priča o snowboardingu
Nakon svjetske premijere u austrijskom Innsbrucku, iščekivani sportski dokumentarni film „We ride – priča o snowboardingu“ stiže i u Hrvatsku. Vodeći gledatelje na putovanje unazad četiri dekade, dokumentarac „We ride“ u burnovoj produkciji predstavlja 20 pionira snowboardinga, koji u filmu izlažu detalje trenutaka presudnih za snowboarding kakav poznajemo danas. Osiguravši izravan pristup ovim legendama, nagrađivani redatelj filma Orlando von Einsiedel prodire duboko u fascinantne umove ljudi koji su izravno stvarali povijest ovog sporta. Film premijerno predstavlja dosad neviđene video zapise iz osobnih arhiva pionira snowboardinga. Smatrajmo ih sekvencama kulture, glazbe, mode, pobune i trijumfa snowboardinga, prezentiranog na svjež i inovativan način.
{youtube}Zy0TLMaSzzw{/youtube}

Nakon dobrog filma zabavljat će vas uigrani Chew the fat! Croatia DJ-i DMT i Yesh koji će i ovaj put zadržati najvišu razinu party vibea bez obzira na prostor i vrijeme u kojem se nalaze i garancija su iskrenog bassfacea i razgibanih plesnih zglobova.

we ride poster

We ride + Chew The fat! Croatia
Subota, 16.02.2013.
Kino Europa, Zagreb
Premijera snowboard dokumentarca „We ride“
Chew the fat! Croatia DJ-i Yesh i DMT
Ulaz: Besplatan uz rezervaciju kino karata na https://on.fb.me/X6NPRe

dobar house desktiop
dobar house mobile
Vezani članci
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju