Skip to main content
  • 3.02.2016.

Biella & Astrall s ledenim novim EP-jem

Kada je kralj Petar Krešimir IV, za prijatelje Krešo, po prvi puta na Božić 1066. spomenuo Šibenik nije imao pojma da će stoljećima kasnije s ovih ulica i onih obližnjih Vodičkih izniknuti dva klinca.

 
No ipak jesu, i Milan Bijelić i Marko Borak su se na elektroničkim obalama, za razliku od kamenih, proslavili kao Biella & Astrall.
 
Šibensko-vodički dualni Dj/producentski dvojac svoju je priču pronašao na stranicama deepa, techhousea i techna. Startni pištolj karijere odzvonio je glasno kada su se momci zatekli kao finalisti Burn Studios natjecanja 2013 godine i dobili priliku nastupiti s Maceo Plexom. Traku "Colombian" ubrzo je pokupio Richie Hawtin i zvuci domaćih ruku odjeknuli su Time Warpom, Awakeningsom i Tomorrowlandom. Stacey Pullen je oduševljeno pokupio EP "Black One" za svoj mix na Ibiza Global radiju, a njihov rad nije stran ni Ericu Sneu u globalno poznatom podcastu "Let's go Techno".

 
Sve uspješniji i sa sve većom međunarodnom reputacijom, gospoda su ipak početak nove runde oko tvoje osobne zvijezde odlučili dočekati u Kinu Mosor, a sada iznova iskaču na još uvijek ledene ulice s EP-om nepretenciozno nazvanim Zima, koji je ispao u suradnji s Tonijem Vidasom s Jekos Laba, na kojem izlaze izdanja internacionalaca kao što su Miguel Bastida, Dennis Cruz, Oscar L, Alvaro Ramos
 
Nije dugo potrajalo dok podršku nisu iskazali i Richie Hawtin, Marco Carola, Elio Riso, Oscar L, Luca Lento, Dj Dep, Mark Ferrer, a Patent Skillz je također uočio plesni potencijal ovog zimskog izdanja i jedan remix sa EP-a našao se i na listi najboljih remixeva 2015.
 
A budućnost? Kao su ptice na grani podosta brbljave i teško je zakačunati kljunove, saznali smo da uskoro stižu još sva EP-ja u suradnji s gospodinom Vidasom, i priča se  po kvartu da izlaze pod krilom jakih labela. Do tada radi, pleši, voli i rasti! Zato smo ovdje!
sea star mobile
Vezani članci
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star desk