Skip to main content
  • 16.03.2011.

Billy Nasty u Koprivnici 19. ožujka

Sljedeću subotu 19. ožujka Deep`n' Chic organizacija u suradnji sa diskotekom 'Hollywood' u Koprivnicu dovodi nestašnog Billy Nastya.

Piše: 

Naslovna foto

Billy Nasty


Nakon uspješno obavljenog i nezaboravnog gostovanja Petra Dundova, Deep 'n' Chic organizacija na čelu sa domaćim dečkima Shipeom i Sashom Delimarom, u suradnji sa diskotekom 'Hollywood' u Koprivnici ima veliku čast i službeno Vam najaviti dolazak svjetske techno ikone – Billya Nastya!

Billy je jedan od najtraženijih techno dj-a i nastupao je na najprestižnijim događanjima po cijelome svijetu, te se svake godine uredno nalazi na ljestvici top 100 svjetskih dj-a renomiranog časopisa Dj Mag.

Osim što se bavi dj-ingom, Billy je i pokretač i vlasnik tri labela na kojima se može pronaći produkcija vodećih svjetskih imena poput Umeka, Adama Beyera, Olivera Hoa, Bena Simsa, Bena Longa, Davea Clarkea, Laurenta Garniera, Andrewa Weatheralla i ostalih.

Sljedeće subote party u Koprivnici će se održati  na 2 floora. Na glavnom flooru (diskoteka) za intro i outro će biti zaduženi domaći dečki Shipe i Sasha Delimar te DJ CET, a na malom flooru (club) uz tech/house i techno zvukove zabavljat će vas Matija Marinić, Memories of The Future iz Varaždina, Vegi iz Samobora te Nino Galovac iz Rogoznice. Ovom prigodom ni kavez neće ostait prazan,jer je najavljen dolazak go-go dancerice iz susjedne nam Slovenije.

Cijena upad prilagođena je ovim kriznim vremenima, pa će tako oni najbrži među Vama svoju kartu moći nabaviti u "Šarenom Dućanu" u ograničenim količinama po cijeni od 25 kn, dok će na sam dan održavanja eventa cijena karte biti 35 kn.

Prvih 50 ljudi koji uđe u klub biti će nagrađeni promoc CD-om po vlastitom izboru te pićem dobrodošlice. Vrata "Hollywooda" otvaraju se u 22h.

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2