Skip to main content
  • 30.12.2015.

Biseri, djevojke, Haris i Underworld

Pakao ima 9 krugova koji te vuku sve dublje u podzemni svijet, u Valhali se slavi danonoćno, a ovdje na površini Underworld je stvorio Pearls Girl koji dobiva novo ruho pod prstima Harisa Čustovića.

 
Gospodin čovjek s interinstrumentalnom vještinom, svestrani producent i DJ koji već 20 godina stvara nove glazbene priče, iznova je s nama. Južni biser Dubrovnika zamijenjen je Big Benom u Kraljičinoj zemlji i Laus studio je postao poprište još jedne glazbene avanture. Haris u ruke je uzeo Underworldov "Pearls Girl" i udahnuli joj novi život. Kako je sam napomenuo, traka neće službeno izlaziti, ovo je jedna od onih stvari koje učiniš samo zato jer možeš i želiš.

 
I tako stanovnici podzemlja, djevojke koje na obalama otvaraju škpljke i traže male komadiće blaga postaju devetominutna techno drmalica s drumm lineom koji ubrzava do točke vibracije i zatim uranja duboko u zatomljeni podton beata kao da nekome nasloniš uho na prsa. Metronom ubrzava sve do repetetivne hipnoze vokalom i zatim uplovljava u bonacu, da bi iznova sakupio inicijalnu energiju.
 
Posudi uho i minute, stisni play i uživaj u pretposljednjem danu godine čiji pješčani sat je na izmaku. A Haris team vam podiže šešir u zahvali što dijelite s njime glazbu i želi sretne blagdane i kante novih pobjeda u godni koja tek ima doći. Enjoy!
 

 
FACEBOOK:
 
SOUNDCLOUD:
 
HARIS DJ mix:
 
lausofficial@gmail.com
 
sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sea star mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2