Skip to main content
  • 21.07.2017.

Biste li donirali za stvaranje techno festivala?

Potraga za savršenim festivalom više manje nalikuje potrazi za svim cjeloživotnim ljubavima i uvijek je tako blizu, uvijek je za dlaku i gotovo točno ono što trebaš.


Ovaj "skoro savršeno" osjećaj jedan promotor, Techno24, odlučio je preokrenuti stvaranjem partyja od kolektiva za kolektiv, gdje je same buduće posjetitelje zamolio za pomoć. Fenomenalni lineup treba i jednako takvo financiranje i sjajno je da nema određene cifre, broji se svaka donacija, bez obzira koliko velika ili mala. Daš koliko možeš. Riječima samog promotora megafonski poziv na demokratsko stvaranje techno festivala glasi:

" Drage dame i gospodo. Ovaj članak ima namjeru podići novac kako bismo stvorili festival. Imamo želju postaviti techno festival već neko vrijeme, želimo ga pokrenuti već godinama, no nismo bili u mogućnosti provesti to, stoga smo odlučili uteći se donacijama, naravno onoliko koliko si ljudi mogu priuštiti. Nitko nije prisiljen, no bili bismo zahvalni svakome tko uzme malo vremena da pročita ovo i donira nešto novca. Bili bismo vam doživotno zahvalni. Svaka donacija, nevažno koliko velika ili mala, najzahvalnije je primljena i pomaže nam sakupiti sredstva koja će omogućiti da na festival pozovemo najtalentiranije umjetnike.

Sakupimo li određenu količinu novca moći ćemo postaviti sjajan festival, program koji će uključivati zaista kvalitetan techno s imenima poput Rebekah, Nina Kraviz, Aneth, Amelia Lens, Ellen Allien i mnogim drugim techno damama. Zaista se nadamo da ćemo ispuniti želju uz pomoć onih koji ovo čitaju. Date li samo nekoliko dolara ili supstancijalniju donaciju, cijenimo to! Kamo će novac biti usmjeren? Vaš novac otići će na pokrivanje festivalskih troškova i honorara umjetnika, kako bismo mogli privući talentirane i raznolike umjetnike diljem zemlje i svijeta za vas. Hvala vam puno i želimo sve najbolje!"

Za sve zainteresirane za upisivanje dobre vilinske kume techna u tumačenje svoje osobe detalji i info žive na digitalnoj lokaciji ovdje.

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2