Skip to main content
  • 21.07.2017.

Hi-Fi noćni klub u napuštenom DC-10 avionu!

To je ptica, to je avion… to je Superman… ne, ne, ne – ovog puta zaista jest avion i to onaj koji je prizemljio na Baliju s povijesnim mirisima DC-10 kluba zarobljenima u limu. Veži se i stavi pladnjić u uspravni položaj jer polijećemo.


Polijećemo kamo, kada i zašto? Što ću s prtljagom i koji film se pušta na avionu? Idemo na Bali gdje nastaje novi pop-up club izgrađen djelomično od uvezenih elementa napuštenog DC-10 aviona. Na kada bi ti odgovor bio – kada god sakupiš dovoljno love za bauljanje Balijem, a na zašto kažemo – čisto iz dobre stare zabave i jer se ovo ne događa svaki dan. Za prtljagu ti je potreban samo entuzijazam i želja da plešeš, a film koji gledaš je nadasve party tematike.

Ugniježđen iznad Gate 88, višenamjenske gradske tržnice Balija suvremenog dizajna, masivni rep aviona strši sa zgrade i postaje distinktivna figura na vizuri grada. Klub je lansirala party ekipa okupljena pod imenom (Re)Set i to bi ti bila ista ona odgovorna za evente poput Rampue, a avion ukrcava putnike u zemlju upale mišića svake prve subote u mjesecu. No kako slike generalno na vagama nose težine tisuća svojih verbalnih suparnjaka, navrati zjenicom na fotografije najnovijeg kluba niže. Sretno ukrcavanje.

 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk