Skip to main content
  • 20.10.2019.

Black Coffee gostovao na popularnoj televizijskoj emisiji

Južnoafrički DJ koji je pokorio svijet je pozvan na popularni 'talk show'.

Piše: 

Nagrađivani producent i DJ Black Coffee dao je zanimljiv intervju voditelju emisije The Daily Show te je u cijelosti odgovarao na pitanja o svom velikom uspjehu ali i humanitarnom radu.

Surađivao je sa internacionalnim zvijezdama poput Drake i David Guetta a cilj  takvih suradnja je promocija južnoafričkog zvuka u svijetu. Voditelj Trevor Noah i sam potiče od tamo te je pohvalio DJ-a kako je učinio mnogo za ljude u svojoj zemlji izgradnjom škole i cijelog jednog kvarta za lokalne ljude. Upravo zbog svoje autentičnosti, dosljednosti svome zvuku i svjesnosti od kuda dolazi, mnogim je mladim ljudima iz Sjeverne Afrike ali i šire inspiracija.

Kada ga je pitao koji je razlog njegovom ogromnom uspjehu rekao je kako je osjetio glad i siromaštvo te u trenutku kada je počeo stvarati glazbu i biti DJ, doslovno više nije imao što izgubiti. Upravo ta motivacija ga je gurala kroz karijeru.
 

 

 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2