Skip to main content
  • 20.10.2019.

Izašla je DJ Mag Top 100 DJs lista za 2019. godinu

Objavljena je službena rang lista po glasovima publike.

Piše: 

DJ Mag Top 100 DJs ceremonija nagrada je održana 19. listopada na Amsterdam Dance Eventu te je i objavljena službena rang lista. Ponovno je oborila vlastite rekorde te je ove godine glasalo 1.3 milijuna ljudi iz 179 zemalja svijeta. Ove godine ponovno im je partner UNICEF te su preko glasača skupili 112,000 funti za dječja cjepiva u zemljama trećeg svijeta.

Pobjedu su odnijela  braća Dimitri Vegas & Like Mike te se vratili na pobjedničko mjesto nakon 2015. a pritom skinuli sa trona Martina Garrixa koji je ondje bio tri uzastopne godine a sada se nalazi na 2. mjestu.  Prva žena na listi je   NERVO a našla se na 24.  dok je prvi techno DJ Carl Cox na 35 mjestu. Najviše rangiran predstavnik house glazbe  je Claptone, najviši na listi od trance žanra je Armin van Buuren dok su se na listi  prvi puta pronašli Charlotte de Witte, Boris Brejcha, Fisher i Peggy Gou.

Cijelu listu možete pogledati ovdje.

 

defected zagreb mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop