Skip to main content

Bob Sinclar Live @ The Playboy Mansion

Defected Records zna prepoznati kvalitetnu produkciju ili producenta. Pa čak i ako se radi o prodaji nekog labela Defected je uvijek tu. Ovaj put ugledna izdavačka kuća predstavlja francusku superzvijezdu, Bob Sinclara s mix izdanjem „Live at the Playboy Mansion“. CD je izašao 24. rujna. Ovo je još jedno prestižno priznanje za Sinclara u njegovoj karijeri.

Piše: 

Bob Sinclar  je DJ o kome ne treba puno pričati. Njegova muzika i prestižne nagrade govore sve o njegovom uspJehu i talentu da napravi glazbu za svačije uši. Poslije mnogobrojnih nastupa i hit singlova, 2005. godine Bob Sinclar svojim singlom “Love generation” dostigao je do sada najveći uspjeh i još više učvrstio svoju poziciju među najbolje DJ-eve svijeta.

Pjesma “Love generation” postala je i zvanična himna na Svjetskom Prvenstvu u Njemačkoj 2006. godine. Poslije ovog singlea, usljedila su još dva velika hita – “World, Hold On” sa Steve Edwards-om koja se uvrstila među Top 10 pjesama na skoro svim muzičkim listama u Europi, ali i pjesma "Rock This Party (Everybody Dance Now)". Remix pjesme "World, Hold on" koju je uradio E-Smoove nominirana je za Grammy 2007 u kategoriji "Remixed Recording". Također, "World, Hold on" izabrana je od strane Billboard Magazina kao najbolja pjesma u kategoriji “Hot Dance Club Play Single of 2006”, pobjedivši Madonnu i Christinu Aguileru. Četvrti single sa albuma “Western Dream” pod nazivom “Tennessee” trebao je izaći u travnju ove godine, ali je otkazan zbog glasina da će izbaciti novi album. Trenutno svjetski DJ-i promoviraju i mnogo sviraju hit single „Sounds of Freedom“ za koji je napravljen i vrlo zanimljiv video spot.

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web