Skip to main content
  • 19.02.2024.

Paloma, kćer Boba Sinclara nasljednica je za DJ pultom. Ovaj njen video viralno je pogledalo 6 miljuna ljudi!

Poznati francuski house DJ, producent i playboy Bob Sinclar ima prelijepu kćerku Paloma, ujedno i nasljednicu za DJ pultom

Piše: 

Naslovna foto

© BestImage, BALDINI / BESTIMAGE

Tijekom prošlog ljeta Sinclar je nastupao u poznatim klubovima diljem Azurne obale, na Mykonosu, Ibizi i drugdje, a povremeno su ga pratili i njegova djeca Raphaël i Paloma Le Friant koje ima iz braka sa bivšom suprugom Ingrid.

Njegov sin Raphaël voli povremeno DJ-ati. Čini se da mu je ipak modni dizajn ipak nešto u što se davno zaljubio te kako pišu francuski portali na tom mu polju jako dobro ide. Pokrenuo je vlastiti modni brend About Dreams.

Kćerka Paloma ima veće ambicije i više se viđa za DJ pultom solo ili u b2b varijantama sa ocem. Često snimaju mikseve iz njihove kuće, i objavljuju reelove na Instagramu te promoviraju nova izdanja. Prije 10-ak mjeseci Bob je na svom Instagramu viralno podijelio video svoje kćerke DJ-ice koji je u međuvremenu pogledalo 6 miljuna ljudi.

Na tom reelu Paloma za DJ pultom pušta traku u produkciji Boba “Zanmi Kanmarad” koju je napravio u suradnji sa Moonlight Benjaminom, a izdana je za Africanism label. Paloma na videu poziva oca da dođe vidjeti što je pustila, potom zajedno plešu u house ritmu. Video je otišao daleko tako da ga je čak i Defected podijelio na svom Tik Toku.

Africanism All Stars je francuski projekt koji je pokrenut 2001. godine, a sastoji se od DJ-a i producenata u Francuskoj koji surađuju s afričkim umjetnicima i glumcima.

Među uključenim umjetnicima su Bob Sinclar, Martin Solveig, David Guetta, Yves Larock, DJ Gregory (Grégory Darsa), Malinga Five, Joachim Garraud, Tim Deluxe, KC Flightt, Björn Lundt, Yvan Voice, Osibisa, Tom & Joyce, Tony Allen , NaSSau, Lekan Babalola, Jacob Desvarieux/Kassav, Shinichi Osawa, Salomé de Bahia, Liquid People, Eddie Amador, House Rules, Jeff Kellner, Légo and Those Usual Suspects.

Sudeći po mentoru i njegovom značaju na sceni, Paloma ima veliki potencijal s ocem skupiti značajno iskustvo kao i otvoriti si vrata na putu ka ozbiljnijem radu na sceni. Postoji i snimka kada Bob i Paloma vrte b2b u jednom pariškom klubu, što možete vidjeti u nastavku.

sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star mobile
Poznata radijska voditeljica i utjecajna figura scene Annie Mac u kraćem dokumentarcu priča s Fatboy Slimom koji otkriva najsočnije detalje iz svoje karijere
sea star desk