Skip to main content
  • bob sinclar
  • 3.08.2012.

Bob Sinclar u Aurori

Nakon što je sinoć u primoštenskom klubu Aurora nastupio James Zabiela, sljedeće elektronsko ime je francuska zvijezda Bob Sinclar.

Naslovna foto

bob sinclar

Nekad najaktualniji klub i središte elektronske glazbe u Dalmaciji, Aurora u subotu 11. kolovoza, u samoj špici sezone, za vrhunac ovoljetne party scene odlučila je ugostiti jednog od najtraženijih DJ-eva u svijetu – Bob Sinclara koji gotovo da nema slobodnog dana sljedećih nekoliko mjeseci.

S karijerom dugom preko dva desetljeća, producent i remikser s desecima hitova te suvlasnik kluba Amnesia u Miamiju, poslije mnogobrojnih nastupa i hit singlova, 2005. godine proslavio se svojim singlom „Love generation“. Taj je hit postao i službena himna na Svjetskom Prvenstvu u Njemačkoj 2006. godine. Poslije ovog singla, uslijedila su još dva velika hita – „World, Hold On“ sa Steveom Edwardsom koji je bio uvršten među Top 10 pjesama na skoro svim glazbenim listama u Europi, ali i pjesma „Rock This Party (Everybody Dance Now)“.

{youtube}0uKgvsaLJ7s{/youtube}

Remix pjesme „World, Hold on“ koju je napravio s E-Smooveom nominirana je za Grammy 2007. godine u kategoriji Remixed Recording. Također je izabrana od strane Billboard Magazina kao najbolja pjesma u kategoriji Hot Dance Club Play Single of 2006, pobijedivši Madonnu i Christinu Aguileru. Njegova posljednja izdanja produkt su suradnji sa Sophie Ellis Bextor, Pitbullom i Snoop Dogom.

Ulaznica za njegov nastup u Aurori u prtprodaji iznosi 130kn i mogu se naći u sustavu Eventima. Idući tjedan za sve fanove pripremamo nagradne ulaznice.

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2