Skip to main content
  • alt
  • 4.01.2015.

Boogaloo u veljači veći, snažniji i glasniji

Veliki povratnik na scenu, klub koji je odgojio generacije i generacije partijnera pod okriljem negdašnje OTV nomenhlature, nakon velikog novogodišnjeg povratka ponovo kreće u osvajanje svog mjesta pod klubskim suncem.

 
Future Scope je 7. veljače spremio sočnu večer s napolitanskim slojevima najbolje glazbe. Moći ćete se i sanjkati s jednog floora na drugi i istraživati glazbene kaskade Main Techno Floora i Small Tech House Floora.
 
Na glavnoj grandioznosti, technom posipanog, podija čeka vas gospodin techna, iskusni starosjedilac Marco Bailey koji je odavna u glazbenoj kohorti s džokejem grčkog olimpa Karakasisom koji je otvorio povratničku večer Boogalooa. Tu će biti i beogradski perpetuum mobile scene Speedy kao i naši domaći majstori mikseta Teo Harouda i Shi Pe.

alt

 
Na malom flooru hibridnog tech house ukrižavanja zavrtjeti će britanski nekada duo, sada mono Silicone Soul, koje ćete ujedno i dan ranije, pod zastavama drage nam Technotice, moći uhvatiti u splitskoj ex. Jungli, a partyju se pridružuju, ukrštajući beat, i Galinac Galinac (koji očito baca fantastične šatorske B-Day partije) i Jolly Joke u b2b setu zbog kojeg ćete sasvim sigurno morati skoknuti u shopping centar po nove cipele jer, gle… ne možeš s džonovima nakon Boogalooa u svijet.

alt

 
Mjesec dana udaljen party, sasvim dovoljno vremena da si sakupiš ubojitu ekipu za stvaranje sjećanja i upale mišića. Boogaloo se vratio, veći, jači i bolji! Vidimo se na reanimiranom mračnom podiju.
 
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2